Benebellowww

Vuosien kokemus erilaisten verkkopalvelujen menestyksekkäästä suunnittelusta takaa hyvän lopputuloksen sähköisen median alueella. Www-ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa tärkeä, mutta liian usein laiminlyöty alue on käytettävyys.

Yliannos tingeltangelia voi herättää hetken huomiota, mutta erityisesti business-to-business ratkaisuissa tiedon löytymisen helppous ja itse sisällön hyödyllisyys ratkaisevat. Näyttävyys on perusedellytys, mutta ei toimivuuden kustannuksella. Palvelun rakenteen on tuettava käyttäjän odotuksia ja totuttuja toimintatapoja. Hidas, sekava ja dialogiltaan epälooginen palvelu turhauttaa käyttäjiä ja ajaa heidät muualle.

On osattava analysoida kuka palvelua tai sivustoa käyttää, mitä hän siltä haluaa ja paljonko hän on halukas käyttämään aikaansa sivuilla. Www-ratkaisujen on myös oltava selkeästi osa yrityskuvaa - ellei se ole oma brandinsä. Brandin rakentamisen pitäisi olla osa jokapäiväistä toimintaa, myös webissä.

Benebello on toteuttanut ratkaisuja erityisesti pk-sektorille, mutta referenssikansiosta löytyy myös muiden yritysten palveluksessa tehtyjä suuryritysten kauppapaikka-, tilausjärjestelmä- ja kotisivuesimerkkejä.


Ota yhteyttä, niin kerromme miten Benebello voi parhaalla mahdollisella tavalla auttaa juuri sinun www-ratkaisuissasi!

web-ratkaisuja 90-luvulta alkaen

Yhteyslomake WWW Esitteet Lehdet Logot Kuvitus