BenebelloEsitteet ja muut painotuotteet

Miksi esitesivulla puhutaan brandistä?

Yksinkertaistetaan aluksi kirjaston kokoista asiaa: brandi on suurten mainostoimistojen kalliiksi tuotteeksi (brändäys, brändin kehittäminen, brandikuvan luominen jne.) kehittämä sana. Brandista puhutaan vaikeana ja vaativana asiana. Mikä tahansa tuote tai palvelu on kuitenkin brandi - ainakin jos sillä sattuu olemaan nimi, ja siitä vielä kerrotaan muillekin.

Sinä itse tunnet parhaiten oman tuotteesi

Mainostoimiston taiteellisen koulutuksen saaneella AD:lla tai kirjallisuutta yliopistolla lukeneella Copywriterilla ei ole tuotteestasi hajuakaan ennen kuin kerrot heille siitä jotakin. Tuotteen käyttäjän kannalta oleellisin tieto on pystyttävä välittämään sinun asiakkaallesi. On myös tiedettävä kuka se asiakas on. Painotuotteen on itse houkuteltava haluamasi asiakkaat lukemaan.

Turha tieto voi tehdä tuotteeseesi tutustumisen vaikeaksi, mutta puuttuva tieto voi viedä asiakkaan kilpailijallesi. Erityisesti painotuotteesi sisältöön on siis pystyttävä kiteyttämään oleellinen. Kiinnostuksen herättyä asiakkaalle voi tarjota mahdollisuuden paneutua asiaan yhä enemmän - juuri niin syvällisesti kuin hän haluaa - myös muissa medioissa.

Yksilölliset ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiin

Ainoa tapa saavuttaa haluttu vaikutus on, että suunnittelija paneutuu asiaasi ja että hän ymmärtää estetiikan lisäksi myös myynnin ja markkinoinnin vaatimuksia. Benebellon vahva kokemus juuri myynnistä ja markkinoinnista auttaa löytämään olennaisen myös painotuotteisiin, ja samalla kytkemään ne yrityksen muuhun toimintaan.

Laulusilta 2007

Brandin rakentaminen on oikeastaan vain yhtenäistä esiintymistä ja viestintää myynnissä, markkinoinnissa, mainonnassa ja kaikessa yrityksen toiminnassa. Se on olennaista menestyksen kannalta. Sen ei tarvitse olla kuitenkaan mitään mitä ei maalaisjärjellä ymmärtäisi, eikä brandin tarvitse olla vain vaikea ja kallis sana pienellekään yritykselle. Brandin rakentaminen on vain osa jokapäiväistä toimintaa, myös painotuotteissa.

Benebello on toteuttanut painotuotteita erityisesti pk-sektorille; esitteitä, ilmoituksia, käyntikortteja, levynkansia, nuottikirjoja, tuoteluetteloita ym. mainosmateriaalia. Referenssikansiosta löytyy myös muiden yritysten palveluksessa tehtyjä suuryritysten ilmoituksia, esitteitä, tuotekuvastoja, kampanjoita ja vuosikertomuksia. Ota yhteyttä, niin katsotaan tarkemmin miten Benebello voi auttaa sinua kaikissa printtimedian tarpeissa ja juuri sinun brandisi rakentamisessa!

 

Yhteyslomake WWW Esitteet Lehdet Logot Kuvitus